Читај ми!

Мира Адања Полак: Ексклузивно

У самом врху - Роксанда Илинчић

Роксанда Илинчић одувек је знала шта хоће. Ишла је за својом звездом. Оно што је креирала било је увек различито, а данас врло препознатљиво, престижно и изузетно цењено.

За Роксанду су одувек говорили да је талентована и необична, а прве модне ревије су је одмах издвојиле од великог броја модних дизајнера код нас и у свету.

Када је пре велике модне ревије у Лондону слика познате глумице Зендеје у комплету Роксанде Илинчић преплавила светске медије - то је био знак још једног пробоја у највише кругове светске моде. Јер Зендеја је изузетно популарна и тренутно најсликаније лице; њен филм "Дина" се управо лансира, а комплет Роксанде Илинчић носила је и пре Роксандине званичне ревије у Лондону.

Комбинација боја и опчињеност архитектуром чини Роксанду изузетно препознатљивом и не оставља равнодушним размажени свет познатих. Њене хаљине носе Бијонсе, Кејт Мидлтон, Мишел Обама, Лејди Гага, Меган Маркл, Саманта Камерон, Ен Хатавеј, Гвинет Палтроу, Кира Најтли, Кејт Бланчет. Штампа на видном месту бележи њене успехе.

Када је стигла у Лондон, Роксанда је јасно у својим сновима зацртала део града где једног дана жели да има свој атеље. Ту жељу је остварила - управо у том простору и разговарамо. Читава њена каријера увек је праћена и податком да њене моделе носе познате личности, које увек могу да бирају шта да обуку.

Није заборавила своје почетке, тако да у свом ексклузивном кутку даје простор талентованим уметницима, да на запаженом месту презентирају своју уметност, и то у делу Лондона где су и најпознатији светски креатори и брендови.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се