Читај ми!

Мира Адања Полак: Ексклузивно

Жена са планом - Гордана Шифанели

Гордана Шифанели засновала је породицу у Америци и успела у ономе у чему ретко ко. Постала је најмађа жена која је финансијски саветник у познатој корпорацији, где је научила како се истерује правда, али и како да са једном од највећих светских компанија изађе на крај.

Изборила се са низом административних тешкоћа. Лично је прошла кроз процес доказивања правде и постала експерт за саветовање у случајевима сличним њеном.

Докторирала  је право, побеђивала у судским поступцима против највећих финансијских кућа, које су у свом тиму имале и по неколико адвоката. Тада сам је први пут срела. Недавно је боравила у Београду и том приликом сам направила нов разговор, који указује на неке можда нове путеве њене каријере.

Њен рад “Берзанско пословање и финансијске трансакције на берзи” и књига “Берзанско пословање робним дериватима” коју је објавило Министарство просвете, науке и технолошког развоја 1997. године, према њеним речима се сматра пионирским делом на нашим просторима, јер се у то време о овој теми није говорило у Србији.

Гордана Шифанели са супругом Марком има адвокатску канцеларију у Мериленду, која носи њено презиме. Има тројицу синова, а супруга је упознала у Београду.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара