Читај ми!

Мира Адања Полак: Ексклузивно

Волимо Италију

Салон италијанског амбасадора у Србији Луке Горија био је отворен за све који воле и поштују Италију, италијанску културу и све оно што Италија за нас јесте.

Домаћин угледног италијанског бизнисмена Санта Доменика Версаћа и његове жене Франческе де Стефано Версаће учинио је све да се званице осећају пријатно и разговарају са најстаријим чланом многобројне породице Версаће, која је својим брендом прославила Италију широм света и постала заштитни знак моде, стила, лепоте, традиције и бизниса широм света.

Амбасадор је примио многе који су желели да поздраве госта, који је са својом супругом неуморно одговарао на многобројна питања о својој породици и смрти брата Ђанија - трагичном догађају који је задесио породицу.

Књига “Браћа: Једна италијанска породица“ о породици Версаће преведена је код нас и говори о снази породице и опстанку великог бренда, где најстарији Санто, после смрти свог брата Ђанија, компанији даје даљу снагу и утицај широм света.

Амбасадор Лука Гори, као искусни дипломата, већ дуже време обогаћује културни живот Београда са много различитих догађаја, схватајући да висока дипломатија никада није била имуна на лепоту и значај традиције, као и приказивање онога што једна земља има да покаже. Италијанима ту треба одати велико признање.

Упознати амбасадора и чути његова размишљања није увек могуће, поготово када га виђамо у званичним ситуацијама. Он има уздржани шарм и непосредност која има границе. Седећи у салону где прима званичне делегације и важне госте, имала сам могућност да разговарам о свему - да га питам о послу који има у Београду, као и да сазнам о његовој породици. Вештина и благост коју показује јесте одлика оних дипломата који знају свој посао.

 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се