Читај ми!

Мира Адања Полак: Ексклузивно

Ана Ивановић

Толико пута сам се сретала са Аном Ивановић. Били су то сусрети са поводом. Биле су кратке изјаве некада и дужи интервјуи везани за тенис и њену каријеру. Али сам желела да се са њом сретнем у Београду када је међу својима.

Раније су сусрети често били контролисани читавом армијом оних који о свему око ње воде рачуна. Ја сам желела само један обичан интервју у амбијенту у коме се Ана осећа добро и лепо.

Разговарали смо у Београду у дому Аниних родитеља под будним око њене маме. Била сам окружена породичним фотографијама, и све је било као да сам дошла у госте.

Родитељи Ане Ивановић ни по коју цену никада нису желели да се експонирају нити да у име своје ћерке доносе одлуке и веровали су у моју жељу да са Аном разговарам неоптерећено и обично.

Са Аном Ивановић провела сам једно после подне. Анина мајка била је читаво време ту водећи рачуна да се никада не пређе линија поштовања приватности до које им је веома стало.

Ана и њен брат расту у породици која гаји вредности узајамног поверења и поштовања. Поштовала сам то а разговор је био искрен, опуштен и пријатан где Ану Ивановић сагледавамо другачије од свих њених ранијих сусрета са медијима.

Размишљам да тако ретко разумемо оне који су вечито изложени суду јавности заборављајући да и сви они имају своје приватне животе и да је њихова приватност њима важна, а да гледалиште често и увек тражи нешто више.

 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се