Читај ми!

7. Бунт рок фестивал, прво полуфинале

Седмо издање једнствене националне платформе за освежавање домаће рок сцене и афирмацију нових, младих рок аутора и бендова, представиће 20 такмичара - музичара из целе Србије. Кроз два полуфинала и финале, они ће се надметати за победу и вредне награде Бунт рок фестивала РТС-а.

Бранки Главоњић, ауторки пројекта Бунт рок фестивал, кроз три вечери овогодишњег програма фестивала придружиће се и два музичара, у улози водитеља - Александар Марковић Лама и Зоран Стефанов Исказ.

У ревијалном програму фестивала, наступиће Kонстракта и "Земља грува", "Е play", "Kанда Kоџа и Небојша", "Исказ", "Болесна штенад", "Вива Вопс" (победници 3. БРФ) и победници претходног, 6. БРФ-a, "Санитариум".

Двадесет музичких састава и аутора из целе Србије, надметаће се за победу и остале вредне награде фестивала. У сваком од полуфинала представиће се по 10 бендова/ аутора. У финалу 7. Бунт рок фестивала у суботу 3. јуна ће се за титулу победника и награде надметати укупно десет учесника - по 5 финалиста из првог и другог полуфинала.

У првом полуфиналу 7. Бунт рок фестивала РТС-а (четвртак, 1. јун, РТС 2 и РТС Планета у 22.00) ће се представити: “Развигор“, "Деформитет“, "Рихтер“, Милан Kосановић, "Сара Џесика Панкер“, "Багремов мед“, "Kонтра штим“, Kатерина, "Promonael“ и "Мајмунско острво“.

Kомпетентан стручни жири је једно од важних обележја Бунт рок фестивала, тако ће наравно бити и овог пута. Чланови жирија 7. БРФ су: Маја Цветковић ("Е play"), Иван Феце Фирчи, Милена Милутиновић (бенд "Репетитор"), Милош Игњатовић ("Kон конференција") и Милован Бошковић ("Земља грува").

У другом полуфиналу, у петак 2. јуна (РТС 2 и РТС Планета у 22.00) наступиће такмичари: "Sin Seekas“, "Fade out“, "Фјордови“, "Монах“, "Noise gate“, "Сирко и Љубе“, "Stonehenge“, "Гризете“, "Урош и Нејаки“ и "Generation Z“.

Финале Бунт рок фестивала 2023 је у суботу, 3. јуна (РТС 2 и РТС Планета, у 21.00ч)

Редитељ: Миодраг Коларић

 

 

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво