Читај ми!

Волим класику

У јунском издању емисије "Волим класику“ у студију наступају оркестри и солисти Школе за музичке таленте из Ћуприје и ученице балетске школе "Лујо Давичо“.

Наш прослављени пијаниста Александар Сердар свира сонате Доменика Скарлатија, о концертима и каријери говори диригент Србољуб Динић, а Танго сензације Астора Пјацоле изводи инструменталиста на хармоници Никола Пековић са Гудачким квартетом "Шлезингер“.

У години јубилеја – Школу за музичке таленте из Ћуприје представљају директорка Данијела Јовић и уметнички руководилац оркестара Срђан Сретеновић, док је солиста млада виолинисткиња Ања Јанеш.

У прилозима у емисији биће представљене гостујуће школе, млади пијаниста Богдан Дугалић, а у време када је актуелно крунисање краља Чарлса, водитељи емисије Силвана Грујић и Александар Пековић имали су прилику да буду гости у резиденцији амабасадорке Уједињеног краљевства у Србији, њене екселенције Шан Маклеод која је говорила о свом доживљају Србије, концертног живота овде и опусу савремених српских композитора које је као професионални музичар - виолинисткиња и чембалисткиња изводила.

Уредник емисије: Силвана Грујић

Музички уредник: Јована Аврамовић

Водитељи: Силвана Грујић и Александар Пековић

Редитељ: Петар Станојловић

 

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено