Буч Кесиди, Неверне бебе, Горан Гамп, Љубичице, Контакт, Стефан Немања

У овом издању Бунта премијерно ћете видети неке спотове, сазнаћете који нас концерти очекују средином марта, а као најважније, додељена је и награда Бунт Топ листе за најбољу песму 2022. године.

Награду за Песму године, по избору музичких уредника РТС-а, ове године добили су Буч Кесиди за песму "Цуримо по асфалту". Лука Рацић и Зоран Зарубица говорили су о значају награда данас, а најавили су и нови албум и низ концерата у региону.

У Бунту је гостовао и Владан Ђурђевић, оснивач и бастиста Неверних беба, који је говорио о својим омиљеним албумима и спотовима, али и о томе колико се звук на новом албуму, који је издат крајем прошле године за ПГП РТС, променио у односу на стандардни звук Неверних беба.

Херцегновски кантаутор, Горан Милојевић, познатији као Горан Гамп, најављује концерт у Дому омладине, а гледаоци ће моћи да уживају уз акустично извођење једне од нумера с Горановог деби албума.

"Да ли роботи се плаше" је нови сингл бенда Љубичице, а у вечерашњем издању вас очекује телевизијска премијера спота. У гостима су нам били Вук и Петар Стевановић, који су поделили с нама колико је трајао рад на албуму, какав звук нас очекује и каква ће бити предстојећа свирка у Дому омладине.

#Контакт23 ће поново у марту Београд учинити центром сусрета професионалаца из сфере музичког бизниса. Ново издање Контакта обележиће трибине, панели, креативне радионице и јавне дискусије које имају за циљ да додатно унапреде рад свих сектора који чине креативне индустрије и индустрију забаве. У оквиру Контакта очекује нас и низ добрих концерата. У овом издању Бунта сазнаћете о детаљима седмог Контакта.

У овом Бунту гостовао је и Немањом Савић, члан бенда Стефан Немања. Кроз разговор смо сазнали заштоје срце интегрални део њиховог деби албума и како се звук разликује у односу на музику којом су се раније бавили.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Новинари: Маја Радивојевић, Никола Сабовљевић

 

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво