Читај ми!

Мира Адања Полак: Ексклузивно

Лепота ће победити све

Тешко да је ико знао његово име. Мирослав Луковић је Мистер Икс (Мистер X). За њега су везане многе јавне личности. Он им сређује косу, мења фризуру сугерише промене, охрабрује, слуша и саветује.

По занимању је фризер али код њега долазе и оне жене, а од скоро и мушкарци који као да желе да се поспу златном прашином познатости и успеха.

Дуго га знам и сведок сам многих прича и многих написа о његовим вештинама и посебном приступу онима који код њега долазе годинама.

Покушала сам у овој емисији да објасним значај одласка код фризера и значај разговора са особом којој поверавате своју косу, своје мисли, своја расположења, немире и своју главу...

Мирослав Луковић познатији као Мистер Икс знао је од раног детињства шта жели да ради и свој таленат ставио је у службу лепоте и тиме изградио каријеру повереника, исповедника, занатлије и чувара тајни. Он је човек који непогрешиво зна како сте када седнете код њега на столицу.

Сведок многих каријера добар посматрач људске душе у овој емисији суочава се и са својим недоумицама и сазнањима у послу којим се дуго бави.

 

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Autor:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво