Читај ми!

Ретроспектива

У последњој емисији у овој и првом издању Бунта у Новој 2023. години (4.1.), за вас смо припремили ретроспективу најбољих сегмената културне и музичке понуде, који су обележили 2022. годину а најавићемо и предстојећи, 7. Бунт Рок фестивал.

У предновогодишњем и постновогодишњем Бунту, подсетићемо се свега што је обележило домаћу рок, алтернативну, реп и треп музичку сцену а овом ретроспективом обухватили смо и бројне значајне интернационалне културолошке пројекте, попут успешно настављеног "Rivers 2 Communities", уметничке програме и пројекте који успешно спајају Мађарску и Србију а видећете и део атмосфере са уметничких резиденција српских партнера Cinemacity и Културанова...

У Новој 2023. години предстоји одржавање 7. издања Бунт рок фестивала те и овом приликом позивамо музичаре и ауторе да се пријаве - пошаљу своје песме на Конкурс за 7. БРФ и остваре прилику да представе своју музику.

Наставићемо и сарадњу са готово 20.000 чланова наше Фејсбук групе "Топ листа Бунт", која се етаблирала као поуздан иницијални показатељ реакција аудиторијума на актуелну музичку понуду домаћих аутора и музичара.

Уз предлог да празнике проведете уз обиље добре музике, тим емисије Бунт жели вам Срећну Нову 2023. годину!

Уредник и аутор емисије: Бранка Главоњић

Гледајте Бунт! Средом, РТС 2 од 22.40

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво