Читај ми!

Нејкид

У новој, 20 сезони, емисија "Бунт" доноси познати концепт на један другачији начин. Свака емисија се фокусира на једног музичара или музичку групу. Од наступа уживо у најпознатијем студију РТС-а на Кошутњаку, преко интервјуа, до бележења свакодневице наших гостију.

Први гости, али и домаћини "Бунта" су група "Нејкид" или како их многи домаћи фанови зову још и "Голаћи". Иако су добро познати у Србији и у региону, њихова популарност је много већа на удаљеним континентима где имају честе турнеје.

О плановима, турнејама, путовањима и новомалбуму разговараће са ауторком емисије Бранком Главоњић, али ће нас и угостити на њиховом скривеном месту које им даје духовни и физички простор за стварање и размену са другим уметницима. У емисији ће бенд извести уживо четири песме са новог, петог албума "Срећна туга": "Пада мрак", "Истина ће изаћи на видело", "Белмондо" и "No Pressure".

"Нејкид" је бенд из Београда чија музика почива на традиционалном музичком наслеђуса наших простора са упливима фанка ифри џеза, као и ритмовима класичне музике заједно са интернационалним стиловима медитеранског и афричког наслеђа. Како сам бенд објашљава њихов звук је "soundtrack бескрајне потраге за правим музичким идентитетом". Директно из Лисабона "Нејкид" долази у студио РТС-а, у среду 02. новембра 2022. године.

"Нејкид": Бранислав Радојковић (бас), Горан Милошевић (бубњеви, удараљке), Ђорђе Мијушковић (виолина), Растко Узуновић (кларинет, саксофон).

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво