Читај ми!

6. Бунт Рок фестивал: прво полуфинале

За титулу победника 6. Бунт рок фестивала РТС-а, такмичиће се 18 аутора и бендова из целе Србије, а оцењиваће их стручни жири.

Водитељи програма фестивала су Бранка Главоњић и Зоран Стефановић Исказ, а више детаља о такмичарима и бендовима, сазнаћемо од новинара Стефана Јовчића.

У првом полуфиналу шестог издања Бунт рок фестивала, такмичиће се групе: "Успон људског бића", "Булка", "Кратки с временом", "Cactus Fields", "Ascend", "Чувари ствари", "Фусноте", "Two Coins From Mercury" и "Гласови из унутрашњости".

У ревијалном делу прве полуфиналне емисије шестог БРФ-а, наступиће победници претходног, петог издања фестивала - група "Лагана среда".

Стални чланови стручног жирија Бунт рок фестивала су: Маја Цветковић (група "E-Play"), Александар Марковић Лама (група "Болесна Штенад"), Бојан Слачала (група "Artan LilI"), Никола Јелић Микри ("Prti Bee Gee"), Владан Влајко Ђурђевић ("Неверне Бебе") а гостујући члан жирија у првом полуфиналу биће Стефан Никетић ("Лагана Среда").

Бунт рок фестивал РТС-а је једини телевизијски рок фестивал такмичарског карактера који од 2015. године успешно истрајава у афирмисању аутора и бендова домаће поп и рок музике, доприносећи формирању нове српске поп и рок сцене.

Кроз пројекат "Бунт рок фестивал" РТС-а до сада је прошло више од 800 аутора и бендова из целе Србије а 120 их је први пут добило прилику да представи свој рад и стваралаштво.

 

Бунт Рок Фестивал

Autor:
РТС/Бранка Главоњић

Бунт Рок Фестивал је једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора. Овогодишње, спектакуларно финале фестивала, заокружило је петогодишњи циклус али и отворило ново поглавље овог несвакидашњег националног пројекта РТС- а , недвосмислено и доказано посвећеног конкретној, мултидисциплинарној подршци и ефектној медијској афирмацији демо бендова и аутора. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво