Бунт

Екипа Бунта известиће вас о најзначајним дешавањима на музичкој сцени а премијерно ћемо емитовати нови видео спот бенда "Вива Вопс" - победника трећег Бунт рок фестивала.

Тим емисије био на Сајму медија "Media market", где је програмску понуду и нове медијске услуге представио Јавни медијски сервис Србије, на штанду РТС Планета. Осим новитета у вези са овом интернет платформом РТС-а, између осталог су представљене и бројне мултимедијалне могућности путем којих се може пратити програм РТС-а посвећен музичким садржајима.

Овом приликом смо се подсетили али и сазнали новитете у вези са програмском понудом тематског ТВ канала "РТС Музика" који постоји од 2017. године у оквиру ТВ пакета Телекома Србије. Као пример, истакнуте су емисије Бунт и оне посвећене пројекту "Бунт Рок Фестивал" и "Бунт Рок Турнеја": Осим премијера на програму РТС 2, ове емисије (а сада емисију Бунт) редовно могу пратити гледаоци канала РТС Музика али и корисници интернет платформе РТС Планета, на компјутерима и мобилним уређајима.

У представљању и дискусији о свим начинима на које аудиторијум може уживати у програмима и садржајима РТС-а који су посвећени музици, учествовали су Бранка Главоњић, ауторка емисије Бунт и пројекта Бунт Рок Фестивал, Ана Милићевић, музичка уредница канала РТС Музика, Владимир Граић, директор ПГП РТС-а, као и актуелни победници Бунт Рок Фестивала, бенд Лагана Среда.

А о деби албуму бенда Nemesis, "The War Is On" разговарали смо са Селеном Симић и Тијаном Миливојевић. Овај женски мелодик дет метал бенд је увелико познат гледаоцима Бунта. Nemesis је освојио друго место на 4. Бунт Рок Фестивалу.

У овом издању емисије, премијера: видео спот за песму "Колико вреди то" бенда Вива Вопс!

Новинарска екипа Бунта је била и у Новом Саду, на дводневном "pop-up" фестивалу "Cinema Now", најновијем програмском формату културолошких догађаја удружења Cinema City.
"Cinema Now" је био спој добре музике, пробраних филмова и некадашњег индустријског простора, који је трансформисан у зону културе. Током викенда, посетиоци су имали прилику да погледају чак 16 дугометражних остварења аутора млађе генерације из региона, уживају у концертима састава E-play, Репетитор и Fran Palermo (МАЂ) и посете три изложбе.
И то, није све због чега верујемо да ћете пратити емисију Бунт у среду увече на РТС 2 -  сазнаћете и ко је победник 2Топ листе Бунт" - за октобар!

Емисија Бунт је једна од малобројних рок емисија у историји Радио-телевизије Србије која траје у континуитету 17 година. Бунт је уједно и најбоље место где можете да видите најактуелније музичке догађаје и најзначајније активности представника домаће рок сцене. Као и до сад, љубитељи добре музике ће добити и препоруке за најатрактивније догађаје у недељи пред нама.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинари: Стефан Јовчић и Катарина Вујовић
Редитељ: Јован Бачкуља

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару