Бунт Рок Фестивал - специјал

У сусрет финалној емисији 5. Бунт Рок Фестивала, очекује нас и специјална емисија посвећена свим пријатељима фестивала.

Пријатељи Бунт Рок Фестивала РТС- а су уједно и дугогодишњи пријатељи емисије Бунт, који су препознали значај једине телевизијске рок емисије, али и јединог телевизијског музичког фестивала такмичарског карактера који промовише младе и неафирмисане саставе и ауторе.

Као загревање за велико финале петог издања, које ће се премијерно емитовати 12. јуна на каналу РТС 2, у овој емисији вам представљамо неке од фестивала на којима ће најуспешнији састави Бунт Рок Фестивала имати своје наступе.

То су: Фестивал музичког документарног филма Док'н'Ритам - Београд, Арсенал Фест - Крагујевац, Exit - Нови Сад, ОК Фест - Тјентиште, Hills Up - Златибор, Lovefest - Врњачка Бања, Бедем Фест - Никшић, Belgrade Beer Fest, Rock Village - Банатски Соколац, Херцегновски Стрип Фестивал...

Сазнаћете и које још награде очекују музичаре који су се посебно истакли на овогодишњем Бунт рок фестивалу: најбољег гитаристу наградиће ланац продавница IDEA, најбољег басисту наградиће Студио Бумеранг, бубњару ће награду даривати Синг Медиа а награду за најбољег певача додељује Удружење музичара џеза, забавне и рок музике Србије.

Удружење музичара џеза, забавне и рок музике Србије ће наградити бенд који буде освојио највише гласова публике.

Још изненађења за најбоље током петог Бунт Рок Фестивала припремили су ПГП- РТС, дискографска и музичка кућа Метрополис, Клуб Студената Технике, Удружење Рок Музичара Србије, Центар Милениум из Вршца и Владан Цветковић Цвек - фотограф.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић
Новинари: Катарина Вујовић, Стефан Јовчић
Редитељ: Јован Бачкуља

Бунт Рок Фестивал

Autor:
РТС/Бранка Главоњић

Бунт Рок Фестивал је једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора. Овогодишње, спектакуларно финале фестивала, заокружило је петогодишњи циклус али и отворило ново поглавље овог несвакидашњег националног пројекта РТС- а , недвосмислено и доказано посвећеног конкретној, мултидисциплинарној подршци и ефектној медијској афирмацији демо бендова и аутора. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво