Бунт Рок Фестивал

У седмој, претпоследњој квалификационој емисији петог Бунт Рок Фестивала РТС-а, наступиће бендови "Nataleé" из Београда, "Zyrion" из Крагујевца и кантаутор Никола Радоњић из Суботице.

Уз Бранку Главоњић, иницијаторку и уредницу фестивала, ТВ домаћини у студију РТС- а су Зоран Стефанов, фронтмен бенда "Исказ" и Стефан Јовчић.

Као ревијални гости наступиће бенд "Straight Mickey and the Boyz" а уједно, бубњар овог састава, Данило Луковић биће и члан жирија. Поред сталних чланова, Маје Цветковић (E-Play) и Вукашина Марковића (Irie FM), три такмичарска бенда у седмој емисији ће оцењивати и Јована Цока Станковић, (новинарка "Рок радија" и музички промотер) као и Мирослав Миша Алексић, бас гитариста легендарног бенда "Рибља Чорба", који је и председник жирија овога пута.

И током петог телевизијског "Бунт рок фестива" (као и у телевизијској емисији "Бунт") у сваком издању нудимо и све новости о актуелним музичким издањима, пажње вредним дешавањима, занимљивим концертима на домаћој рок сцени, а извештавамо и какве су актуелне тенденције на нашој "Бунт топ листи".

Ауторка емисије: Бранка Главоњић
Водитељи: Бранка Главоњић, Зоран Стефанов, Стефан Јовчић
Новинарка: Катарина Вујовић
Редитељ прилога: Јован Бачкуља
Редитељ: Миодраг Коларић

Бунт Рок Фестивал

Autor:
РТС/Бранка Главоњић

Бунт Рок Фестивал је једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора. Овогодишње, спектакуларно финале фестивала, заокружило је петогодишњи циклус али и отворило ново поглавље овог несвакидашњег националног пројекта РТС- а , недвосмислено и доказано посвећеног конкретној, мултидисциплинарној подршци и ефектној медијској афирмацији демо бендова и аутора. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије