Бунт Рок Фестивал

У шестој квалификационој емисији Бунт Рок Фестивала, такмичиће се бендови "Логичка Грешка" и "Реци Цимет" из Београда, и "Crossover" из Новог Сада.

 

Заједно са Бранком Главоњић, ауторком фестивала, у улози водитеља су Зоран Стефанов, фронтмен бенда "Исказ" и Стефан Јовчић, који је задужен за комуникацију са такмичарима.

Као ревијални гост наступиће Др Неле Карајлић са пратећим бендом "Осиромашени уранијум". Он ће у шестој квалификационој емисији бити и председник жирија. Поред њега, бендове ће оцењивати Мирослав Цветковић Цвеле (басиста бенда "Бајага и Инструктори"), Марко Новаковић (филмски и ТВ редитељ и одговорни уредник Редакције драмског и домаћег серијског програма РТС-а), као и стални чланови жирија - Маја Цветковић (E-Play) и Вукашин Марковић (Irie FM).

Гледаоци неће бити ускраћени за вести о свим новим издањима, актуелним дешавањима и занимљивим концертима на домаћој рок сцени, а ту је и "Топ Листа Бунт", коју води Катарина Вујовић.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић
Водитељи: Бранка Главоњић, Зоран Стефанов, Стефан Јовчић
Новинарка: Катарина Вујовић
Редитељ ТВ репортажа: Јован Бачкуља
Редитељ емисије/серијала: Миодраг Коларић

 

Бунт Рок Фестивал

Autor:
РТС/Бранка Главоњић

Бунт Рок Фестивал је једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора. Овогодишње, спектакуларно финале фестивала, заокружило је петогодишњи циклус али и отворило ново поглавље овог несвакидашњег националног пројекта РТС- а , недвосмислено и доказано посвећеног конкретној, мултидисциплинарној подршци и ефектној медијској афирмацији демо бендова и аутора. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије