Бунт Рок Фестивал 2019

У четвртој квалификационој емисији петог Бунт Рок Фестивала, такмичиће се бендови "5 минута славе" из Новог Сада, "Верица Маринковић бенд" из Београда, и „ZeroTwo" из Ниша.

Поред Бранке Главоњић, ауторке фестивала, кроз ову емисију водиће вас Зоран Стефанов, фронтмен бенда "Исказ", и Стефан Јовчић, који је задужен за разговоре са бендовима.

Овога пута у ревијалном делу чућемо бенд "Eyesburn". Немања Којић Којот, фронтмен, певач, гитариста и тромбониста "Eyesburn-а", је и члан жирија. Поред њега, у жирију су и композитор и гитариста, Никола Чутурило, који је у четвртој емисији председник жирија, Јована Дукић, музичка уредница РТС-а, као и стални чланови: Маја Цветковић (E-Play) и Вукашин Марковић (Irie FM).

Гледаоци неће бити ускраћени за вести о свим новим издањима, актуелним дешавањима и занимљивим концертима на домаћој рок сцени, а ту је и Топ Листа Бунт коју води Катарина Вујовић.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Водитељи: Бранка Главоњић, Зоран Стефанов, Стефан Јовчић
Новинарка: Катарина Вујовић
Редитељ прилога: Јован Бачкуља
Редитељ: Миодраг Коларић

Бунт Рок Фестивал

Autor:
РТС/Бранка Главоњић

Бунт Рок Фестивал је једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора. Овогодишње, спектакуларно финале фестивала, заокружило је петогодишњи циклус али и отворило ново поглавље овог несвакидашњег националног пројекта РТС- а , недвосмислено и доказано посвећеног конкретној, мултидисциплинарној подршци и ефектној медијској афирмацији демо бендова и аутора. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије