Бунт Рок Фестивал 2019

У трећој квалификационој емисији петог Бунт Рок Фестивала, такмичиће се бендови "Hazel" из Ниша, "Herz" из Београда, и "Two-Stroke Engine" из Књажевца.

Поред Бранке Главоњић, ауторке фестивала, у улози водитеља je Зоран Стефанов, фронтмен бенда "Исказ", и Стефан Јовчић, који је задужен за разговоре са бендовима.

Као ревијални бенд наступиће "Мајдан", они су победници Београдског Ауторског Рок Фестивала, БАРФ-а за 2018. годину и финалисти овогодишње Беовизије.

Немања Ерић, фронтмен, гитариста и певач овог састава је и члан жирија. Стални чланови жирија су Маја Цветковић (E-Play) и Вукашин Марковић (Irie FM), ту су и композитор и гитариста, Никола Чутурило, и Катарина Епштајн (уредница Редакције поп музике Радио Београда 1), која је председница жирија у трећој емисији.

Као и у емисији Бунт, гледаоци ће сазнати шта се то интересантно дешава на домаћој рок сцени, које су препоруке редакције за ову недељу, као и какво је стање на Топ Листи Бунта.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Водитељи: Бранка Главоњић, Зоран Стефанов, Стефан Јовчић

Новинарка: Катарина Вујовић

Редитељ прилога: Јован Бачкуља

Редитељ: Миодраг Коларић

Бунт Рок Фестивал

Autor:
РТС/Бранка Главоњић

Бунт Рок Фестивал је једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора. Овогодишње, спектакуларно финале фестивала, заокружило је петогодишњи циклус али и отворило ново поглавље овог несвакидашњег националног пројекта РТС- а , недвосмислено и доказано посвећеног конкретној, мултидисциплинарној подршци и ефектној медијској афирмацији демо бендова и аутора. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије