Бунт Рок Фестивал

Бунт Рок Фестивал ове године обележава мини јубилеј - пет година постојања и једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора.

У наредна два месеца, средом увече на Другом програму РТС-а, кроз осам ТВ емисија такмичиће се по три бенда/аутора, а о њиховим наступима ће судити стручни жири - еминентни аутори и музичари, као и музички уредници.

Заједно са Бранком Главоњић, ауторком фестивала, у улози водитеља ће се наћи и Зоран Стефанов, фронтмен бенда "Исказ".

Представљамо вам и ново лице Бунт Рок Фестивала - Стефана Јовчића, који ће интервјуисати такмичаре овогодишњег фестивала.

У првој квалификационој емисији наступиће три бенда: другопласирани бенд са фестивала "Омладина" из Суботице - "Skadrilla" из Београда, "Stone Slipper" из Крагујевца и "Ђука и два вука" из Младеновца.

Као ревијални гости наступиће прошлогодишњи победници Бунт рок фестивала - састав "Sergio Lounge" (фронтмен овог бенда, Срђан Попов је и члан жирија)

Стални чланови жирија фестивала су Маја Цветковић (E-Play) и Вукашин Марковић (Irie FM), са њима ће, у првој квалификационој емисији, такмичаре оцењивати и Ана Милићевић (музичка уредница РТС Канал Музика) и Милорад Ристић - Мики (Bella Technika), који је председник жирија у првој емисији.

Гледаоци неће бити ускраћени ни за вести о свим новим издањима, актуелним дешавањимаи занимљивим концертима на домаћој рок сцени, а ту је и Топ Листа Бунт коју води Катарина Вујовић.

Наградни фонд Бунт Рок Фестивала обухвата и овог пута велики број награда од
новчаних, преко робних, до музичких награда и наступа победничких бендова на највећим
и најзначајнијим музичким фестивалима у земљи и региону.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић
Водитељи: Бранка Главоњић, Зоран Стефанов, Стефан Јовчић
Новинарка: Катарина Вујовић
Редитељ репортажа: Јован Бачкуља
Редитељ: Миодраг Коларић

Бунт Рок Фестивал

Autor:
РТС/Бранка Главоњић

Бунт Рок Фестивал је једино је телевизијско такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора. Овогодишње, спектакуларно финале фестивала, заокружило је петогодишњи циклус али и отворило ново поглавље овог несвакидашњег националног пројекта РТС- а , недвосмислено и доказано посвећеног конкретној, мултидисциплинарној подршци и ефектној медијској афирмацији демо бендова и аутора. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво