Читај ми!

Гастрономад

Аљаска за почетнике

Бајковито и мистично полуострво, Аљаска последњих година привлачи све више туриста. Хладна и неприступачна, окружена Пацификом и нетакнутом природом, постала је омиљена дестинација ловаца и риболоваца. Обилује најсвежијом храном, коју мештани припремају по рецептурама сакупљаним из свих крајева света.

Наш гастрономад Никола Вучковић кренуо је на гастрономско путовање у ову далеку америчку државу још као студент Високе хотелијерске школе. У хотелу Мериот проглашен је за радника месеца, а знање је допуњавао и у малом рибљем ресторану, у који су сваког јутра стизале краљевске крабе, гамбори и свежа риба. Гледаоцима Гастрономада припремиће два специјалитета, која су честа на трпезама на Аљасци - чорбу од лососа и колач од дивљих боровница. Пријатно гледање!

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње