Читај ми!

Укус заједништва

Од Свете Петке почели су дани крсних слава када се окупљамо и делимо укус заједништва. Наше трпезе показују нам ко смо и какви смо, а у дружењима има места и за критику и за славље. Како су, шта су и колико урадили у овој емисији Знања имања говоре:

Марко Јевтић из Здраве фарме код Велике Плане - моравку и ресавку храни воћем и поврћем и производи најскупљу пршуту у региону. Потврђује - свака роба има свог купца.

Проф. др Драган Повреновић - како је најбоља технолошка иновација пре три године иновирана обогаћена иновативним селом. Три године касније проверавамо колико иновације инспиришу наше домаћине.

Проф. др Миладин Шеварлић о новом пројекту СПИТС-а - трансфер знања и технологије у циљу заштите биља у виноградарству Србије.

Јелена Несторов председница Заружног савеза Војводине - са Сајма етно хране и пића о Међународној години задругарства и примерима добре праксе у земљи и региону.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

 

 

 

 

 

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове