Читај ми!

Наслеђе

Неко наследи кућу, неко новац или хектаре а људи са овог подручја наследили су љубав према доброј храни и пићу и умеће да произведемо нешто најбоље и тако сачувамо наше наслеђе - тако кажу саговорници емисије Знање имање, а они су:

Мирослав Ковачевић, власник Винарије Ковачевић од оца и деде наследио љубав према виноградарству, данас каже да креира искрена вина у органској производњи.

Доктор Марио Братулић, може ли домаћи производ обезбедити економску сигурност и како је Хрватска са својом кобасицом ушла у Европску унију.

Станислав Ђиерчанин, када ће оно "Најбоље из Војводине" попут барањског кулена стићи на светске трпезе.

Снежана Милисављевић из туристичке организације Шумадија сајма у Крагујевцу, јесу ли сеоско-туристичка газдинства спремна за предстојећу зиму.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове