Читај ми!

Највеће чудо до сада у Мојој дедовини!

Емисија која помаже наследницима да обнове своје дедовине за три дана уз помоћ од три хиљаде евра није до сад доживела овакву промену на огњишту предака.

У селу Смилов Лаз на планини Рогозна код Новог Пазара гледаћете причу о једном Крагујевчанину који никада није лично упознао свог деду (јер је умро пре његовог рођења), али је једини члан фамилије који је годинама окупљао рођаке да се од преосталог темеља и неколико зидова дедовина дигне из "пепела". Док су му се сви чудили он је сакупљао материјал и новац. Покренуо је једног по једног рођака, па једног по једног пријатеља. Сам организовао мобе, припремао се за најјачи ударац, а за коначну победу био је инспирисан нашим серијалом. Донео је одлуку да се пријави и да покаже свету да су чуда могућа.

Припреме за долазак емисије Моја дедовина трајале су недељама, а у три дана мобе пред камерама публика ће видети како изгледа зидање дедовине на камену који су преци поставили пре више од једног века.

Ову епизоду не би требало да пропусте сви они који маштају о обнови своје дедовине или их је страх да почну - ова прича ће им само потврдити да упорност и љубав могу све.

Пријавите се за серијал на mojadedovinarts@gmail.com

Комплетном пријавом сматраће се она која садржи историјску причу о дедовини и слике стања куће и окућнице, причу о прецима, причу о породици данас и бројност и састав мобе за сва три дана (колико трају радови). Серијал доноси три хиљаде евра као помоћ да се купи материјал, а домаћин окупља испомоћ најмилијих. Селекција почиње крајем 2024. године.

Моја дедовина Моја дедовина

Autor:
Милан Поповић

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи