Читај ми!

Знање и искуство

У свету који се брзо мења најбоље је ослонити се на знање и искуство - једино тада могу доћи резултати, зато на основу свог искуства и знања у овој емисији говоре:

Дарко Јевремовић, директор Института за воћарство у Чачку и стручњак за вирусе - како се определити за најбољу сорту шљиве.

Цане Јовановић из Збалаћа, 30 година у преради воћа и поврћа и познавалац тржишта - зашто волимо зимницу на рате.

Мирослав Поповић, ратар из Сонте о својим искуствима у регенеративној пољопривреди - која су улагања а какви приноси.

Стевица Деђански, председник удружења Винско село - када ће јужнобанатско вино добити ознаку географског порекла.

Горан Вељовић из Добрићева - из свог искуства и знања говори зашто је важна добробит животиња за врхунску производњу.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње