Читај ми!

Кад време ради за нас

Домаћин бити, значи имати слободу избора и породицу са којом се радост дели. Тако је и када роди, али и када суша осуши приход.

У трци за добрим временом и добром тржишном ценом постоје домаћини и домаћице – агро предузетници који су успели да осмисле концепт живота на селу где време ради за све нас. Зато у овој емисији Знања имања говоре:

Ненад и Верица, повратници из Француске – како и зашто су маштали о животу у Кривом Виру.

Милош Станисављевић - зашто се у срцу источне Србије одлучио за производњу и прераду моравке.

Дејан Челић из Горње Јошанице, најбољи пољопривредник у општини Блаце - како се топличком шљивом чува породично огњиште.

Драгана Стојановић, РРА ЈУГ о програмима Министарстава пољопривреде за развој женског предузетништва.

Лазар је четврта генерација Видојевића, који у Блацу живе од прераде млека и воћа. Отктивају како су синергијом зелене траве и зелене енергије оживели бројне мини фарме у Топлици, а данас извозе у ЕУ.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње