Читај ми!

Кад време ради за нас

Домаћин бити, значи имати слободу избора и породицу са којом се радост дели. Тако је и када роди, али и када суша осуши приход.

У трци за добрим временом и добром тржишном ценом постоје домаћини и домаћице – агро предузетници који су успели да осмисле концепт живота на селу где време ради за све нас. Зато у овој емисији Знања имања говоре:

Ненад и Верица, повратници из Француске – како и зашто су маштали о животу у Кривом Виру.

Милош Станисављевић - зашто се у срцу источне Србије одлучио за производњу и прераду моравке.

Дејан Челић из Горње Јошанице, најбољи пољопривредник у општини Блаце - како се топличком шљивом чува породично огњиште.

Драгана Стојановић, РРА ЈУГ о програмима Министарстава пољопривреде за развој женског предузетништва.

Лазар је четврта генерација Видојевића, који у Блацу живе од прераде млека и воћа. Отктивају како су синергијом зелене траве и зелене енергије оживели бројне мини фарме у Топлици, а данас извозе у ЕУ.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове