Читај ми!

Шпанија, Новаково крунисање пред Јусеином Болтом и Линдзи Вон

Мадрид је крајем прошле недеље и почетком ове - био спортски центар света.

Прво је у недељу одигран спектакуларан фудбалски дерби Реал Мадрид - Барселона, а онда је у понедељак додељен и својеврсни спортски Оскар - избор најбољег спортисте на планети. Само 10 људи за четврт века освајало је награду Лауреус. А Новак Ђоковић је ту награду освојио и пети пут и тако је у Мадриду крунисан за најбољег спортисту света. О награди, спорту и успеху, ексклузивно за РТС говоре: Новак Ђоковић, али и атлетичари Јусеин Болт и Едвин Мозес, као и скијашица Линдзи Вон.

У Србији ништа не расте тако брзо као онлајн трговина. Прошле године на интернету је потрошено скоро милијарду евра. Ипак, у топ 5 интернет трговаца нема ниједне платформе која робу продаје искључиво онлајн, већ имају и класичну продавницу у којој се чак 93% робе плати кешом. Како је ковид, на интернету променио све? Зашто велики раст тржишта није пратио и велики раст профита онлајн трговаца? И зашто је виртуелни шверц ризичнији од оног на улици?

Око магазин Око магазин

Autor:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара