Читај ми!

САТ испитује – какав је квалитет горива у осам земаља региона?

Ове недеље екипа емисије САТ отиснула се у непознато – у истраживање какво никада раније није спроведено у нашем региону – испитивање узорака бензина и дизела узетих са бензинских станица у осам земаља нашег региона.

Прешли су готово 3000 км прикупљајући узорке са по три бензинске станице из Румуније, Мађарске, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Северне Македоније и Бугарске, али су преузели и узорке бензина и дизела у Србији.

Имаћете ексклузивну прилику да чујете како је текло узорковање и испитивање, који су то параметри који су кључни за рад мотора, да ли се стандарди квалитета разликују у нашем региону и у остатку Европе и, најважније, имаћете прилику да видите резултате лабораторијских тестова свих 48 узорака. И, одмах да откријемо – нису сви узорци са свих пумпи испунили оно што стандарди траже.

У рубрици "Представљамо“ видећете тест новог минија "кантримен“.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.15 ч на Првом програму.

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара