Читај ми!

Ја волим Србију

И овонедељно издање омиљеног породичног квиза "Ја волим Србију" откриће занимљиве и необичне податке о нашој земљи, а надметање плавог и црвеног тима, кроз седам игара и шест музичких рунди - и овога пута гарантује веома узбудљиву, распевану и до самог краја неизвесну епизоду.

Водитељка квиза Драгана Косјерина и капитени тимова др Неле Карајлић и Ненад Окановић угостили су Дејана Димитријевића, професора физичког васпитања, тренера и председника Атлетског клуба "Прилужје“ са Косова.

Од специјалног госта, сазнали смо да овај клуб окупља талентоване пионире и јуниоре свих категорија и годинама постиже изузетне резултате. Млади атлетичари су итекако прославили АК "Прилужје", постигнутим резултатима на највећим и најзначајнијим атлетским такмичењима. 

Чланови плавог тима у овом издању квиза су:

Филип Маринков Филари - млади певач, кантаутор, инфлуенсер, учесник фестивала такмичењу "Песма за Евровизију" 2024.

Иван Цветковић - спортиста, параолимпијац. Освојио је златну медаљу на Европском првенству на 400 метара 2021. године у Пољској.

Милош Миша Мијатовић - композитор и виртуоз на хармоници. Један је од најуспешнијих југословенских и српских композитора са више од 1.200 песама и око тридесет инструмената. Био је победник фестивала "Прва хармоника Југославије" у Сокобањи 1980. године.

У црвеном тиму овога пута биће:

Сташа Николић - позоришна и филмска глумица. Данас је већ звезда америчког хорор филма "Blood rise”, где игра главну женску улогу. У Србији је запажена у представама "Prafaust", "Zаљубљени Шекспир", као и у ТВ серији "Тајне винове лозе".

Дејан Тејовац - талентовани музичар, певач, текстописац и композитор. Велики је љубитељ друштвених мрежа, поготово Инстаграма, где је свакодневно активан.

Јулија - домаћа музичка уметница, позната по популарним песмама, попут "Још те има". Својевремено је била део популарног музичког састава "Јулија и Јулија"

Редитељ: Дарко Камарит

Погледајте још једно узбудљиво и забавно издање квиза "Ја волим Србију" - недеља, 28. април, РТС 1 у 21.14.


 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара