Читај ми!

Како третирати убоде инсеката, опекотине и ране

Екипа РТС ординације чека вас и ове недеље са новим темама и занимљивим гостима. Сазнаћете како је певачица Биљана Сечивановић пребродила психолошки тешке тренутке, фармацеуткиња ће вас научити све важно у вези са коришћењем лекова против алергија и на крају ће дерматолошкиња објаснити како и чиме треба третирати ране, убоде инсеката и опекотине.

У првом делу емисије "Моја борба“ гошћа ће бити певачица Биљана Сечивановић. Она ће говорити о свим психолошким борбама које су се низале током живота, својим болестима, али и болестима најближих. Психолошкиња Сања Станић даће корисне савете о томе како се борити у тешким животним тренуцима.

Блок "Моја апотека“ биће посвећен препаратима против алергија. Фармацеуткиња Николина Скорупан ће разјаснити колико антихистаминика сме да се узме дневно, који спрејеви за нос могу да користе, али и како се правилно употребљавају пумпице за доње дисајне путеве.

У "Ординацији“ ће бити речи о ранама, опекотинама, али и убодима инсеката. Дерматолошкиња др Јелена Божић ће говорити о томе шта се сме ставити на убод инсекта, како се негују опекотине, када су опасне, када је потребно јавити се лекару, али и чиме треба испрати рану и намазати је како се не би десио неки проблем.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

 

 

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво