Читај ми!

Београд - Инсајдери и аутсајдери

Некадашњи кандидати за градоначелника о својим и туђим биткама за Стари двор

После непуних шест месеци 2. јуна се поново одржавају избори у Београду. Једна од најнеизвеснијих политичких утакмица у протеклих 20 година овај пут носи и неизвесност не само ко ће да победи већ и ко ће све да учествује на изборима. За ове две деценије било је много оних који су у трку за Стари двор улазили иако су знали да немају велике шансе за победу али су остваривали друге циљеве. Шта инсајдери и аутсајдери кажу за своје некадашње а шта за данашње политичке борбе око Београда.

На годишњим конференцијама председника Русије Владимира Путина учествује више од хиљаду новинара из целог света. Ова у децембру била је специфична јер се одржала после паузе од годину дана због рата у Украјини. Једина новинарка из овог региона која је била присутна и успела да од руског председника добије одговор на питање је Даринка Петровић. Како се из Бањалуке стиже до Кремља, да ли тај пут води преко Донбаса и да ли ће једно новинарско питање довести Russia today у Републику Српску.  

Око магазин Око магазин

Autor:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије