Читај ми!

Магично огледало

Шта су то кућне чарапе, где се кува само десном руком и да ли можемо да поједемо свој страх сазнајте у суботу, 6. априла 2024. године у 11.50 на Првом програму Телевизије Србије.

Господин Џ оставља мистериозни предмет који прекрива плаштом и одлази. Један по један, Госпођа Ж, Осман и Борка се сусрећу са правим магичним огледалом. Можда се у одразу налази њихов лик, али оно што изговара су највеће увреде због којих се наша дружина осећа лоше. Осман испрва жели да разбије огледало, Госпођа Ж сматра да треба да скину клетву, а Борка долази на идеју да вежу огледало и да га просто – игноришу.

Након што схвате да увреде које ликови у огледалу изговарају нису истините, Господин Џ коначно долази са објашњењем. Зашто је магично огледало тако сурово и коју причу из свог детињства ће нам господин Џ открити – сазнајте у новом плавоптичастом лету у суботу, 6. априла у 11.50ч на Првом програму, а репризу можете погледати у недељу, 7. априла у 9ч на Другом програму Телевизије Србије. Све наше епизоде можете пронаћи на нашем youtubе – каналу или на платформи rtsplaneta.rs.

О "Плавој птици“ брину: уреднице Јелена Попадић Сумић и Дуња Петровић, сценаристкиња Дуња Петровић, редитељ Миодраг Коларић, наши глумци: Осман Ахмед, Борка Томовић, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић, затим наше сценографкиње Мира Андрејевић и Тања Ивановић, костимографкиња Александра Стошић Крстовић, композитор Драгољуб Илић, монтажерка Нада Додик Зилџић, музички уредник Добросав Предић, дизајнер тона Срђан Филиповић и многи други.

Лет лет до следеће суботе у 12 и 5!

Плава птица Плава птица

Autor:
РТС

Плава птица и даље лети сваке суботе у 12:05 на Првом програму Телевизије Србије! Сви другарићи добро знају да у плавоптичастом лету увек могу да уживају у разним авантурама, сазнањима и доброј музици. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара