Читај ми!

Срчане аритмије

Здрава мисија у РТС ординацији се наставља. Ове недеље сазнаћете корисне савете о томе како се препознаје анорексија, а како је умало добила ову болест откриће певачица Милена Ћеранић. Кардиолог ће разјаснити све о срчаним аритмијама и на крају ће нутрициониста говорити о различитим врстама рибе.

У првом блоку "Моја борба“ биће речи о анорексији, поремећају исхране који подразумева губитак апетита због психолошких проблемаи велику мршавост. О томе како је умало добила ову болест говориће певачица Милена Ћеранић, а специјалисткиња психијатрије др Ирена Ђорђевић ће објаснити како се овај проблем препознаје и које психолошке блокаде имају особе које пате од ове болести.

У "Ординацији“ гост ће бити др Бојан Јашовић, кардиолог из КБЦ-а "Звездара“. Он ће разјаснити све о срчаним аритмијама, када се оне јављају због кардиолошких проблема, а када их могу изазвати друге болести и неке навике, а објасниће и како се аритмије могу лечити.

Ове недеље "Све о…“ различитим врстама рибе разјасниће нутрициониста Стахиња Кукић. Сазнаћете која врста рибе је најздравија, како је најбоље припремити, са чим се добро комбинује и још много тога корисног.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво