Читај ми!

Како победити стрес на послу

Ново здраво дружење у РТС ординацији доноси три занимљиве теме. Искрено ће о својим пословним стресовима говорити Верица Ракочевић, а психолошкиња ће дати корисне савете како те проблеме превазићи. Централна тема биће посвећена увећавању груди силиконским имплантима, а на крају ће нутриционисткиња разјаснити све о омиљеним јелима од млевеног меса.

У првом делу емисије "Моја борба“ модна креаторка Верица Ракочевић откриће какве је све кризе и стресове имала на послу и како се са њима борила, када није било новца и зашто јој луксуз више није занимљив. Психолошкиња Виолета Зораја ће објаснити шта је такозвани burn out, тачније сагоревање на послу које захтева боловање и помоћ стручњака.

У "Ординацији“ ће бити речи о увећању груди силиконским имплантима. Проф. др Ненад Степић, специјалиста пластичне, реконструктивне и естетеске хирургије, ће разјаснити заблуде о овој операцији, који облици импланата дају природан изглед, где је могуће поставити рез и друге занимљиве информације.

У блоку о храни разјаснићемо "Све о…“ омиљеним јелима од млевеном меса. Сазнаћете шта је здравији избор сарма или мусака, шта ставити у посне пуњене паприке и да ли је сарму и тиквице боље пунити свежим или динстаним месом. Све о томе рећи ће нутриционисткиња Сандра Милошевић.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво