Читај ми!

Све о тортама

Здрава мисија у РТС ординацији се наставља. Ове недеље ће певачица Сања Вучић искрено говорити о томе како се носи са негативним коментарима, али и увредама вршњака у детињству. Стоматолог ће открити 5 брзих и лако применљивих трикова како сачувати зубе и на крају ће нутриционисткиња разрешити све дилеме у вези са омиљеним тортама.

У првом делу емисије "Моја борба“ певачица Сања Вучић говориће о томе колико јој је тешко падало што су је вршњаци вређали док је била мала, а откриће и како се сада носи са негативним коментарима. Савете о томе како реаговати и заштитити се у таквим ситуацијама даће психолошкиња Јелена Станивуковић.

Нова рубрика "5 Трикова“ биће посвећена очувању и здрављу зуба. Стоматолог проф. др Дејан Марковић ће открити које навике могу да помогну, али и шта радимо свакодневно да зуби брже пропадају.

Ове недеље сазнаћете "Све о…“ тортама, које су најкалоричније, да ли је здравије ставити шлаг или чоколадну глазуру, колико парче торте је прихавтљиво и још много тога корисног. Све ће објаснити нутриционисткиња Ана Тодоровић.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво