Читај ми!

Траг по траг

Да ли воћни балон може да полети даље од стомака, где се говори таки-таки-језик и која држава носи име "земља многих вода" сазнајте у новом лету Плаве птице у суботу, 23. марта 2024. године у 11.52ч на Првом програму Телевизије Србије.

Борка је одлучила да се забави са својом екипом и да сви заједно одиграју игру "Траг по траг". А кад Борка одлучи, сви морају да је играју. Игра се игра тако што Борка задаје загонетке, остатак екипе мора да пронађе одговор у плавоптичастом дворишту и тај одговор ће их одвести баш до специјалитета наше Куваричице.

"Али зашто да то раде кад ће свакако сазнати шта ће Куваричица спремати?" – пита се Осман и остали му се придружују. Е, па зато што је све забавније уз игру и мало напетости.

Међутим, као и обично, ствари ће кренути не баш сасвим наопако, али малкице наопачке. Неко ће да се наљути, неко ће да се надури и ствари треба исправити. Како ће се у томе снаћи, сазнаћете ако будете са нама у суботу, 23. марта у 11.52ч на Првом програму, а репризу можете погледати у недељу 24. марта у 9ч на Другом програму Телевизије Србије. Све наше епизоде можете пронаћи на нашем youtubе – каналу или на платформи rtsplaneta.rs.

О "Плавој птици" брину: уреднице Јелена Попадић Сумић и Дуња Петровић, сценаристкиња Сташа Петровић, редитељ Миодраг Коларић, наши глумци: Осман Ахмед, Борка Томовић, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић, затим наше сценографкиње Мира Андрејевић и Тања Ивановић, костимографкиња Александра Стошић Крстовић, композитор Драгољуб Илић, монтажерка Нада Додик Зилџић, музички уредник Добросав Предић, дизајнер тона Срђан Филиповић и многи други.

Лет лет до следеће суботе у 12 и 5!

Плава птица Плава птица

Autor:
РТС

Плава птица и даље лети сваке суботе у 12:05 на Првом програму Телевизије Србије! Сви другарићи добро знају да у плавоптичастом лету увек могу да уживају у разним авантурама, сазнањима и доброј музици. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара