Читај ми!

Паразити у цревима

Придружите нам се у РТС ординацији за нацију и ове недеље јер ћете се насмејати, забавити и сазнати корисне савете о здрављу. Своју причу о тешком психолошком тренутку поделиће водитељка РТС-а Јелена Ђорђевић Поповић. Стручњак ће разјаснити да ли већина људи има паразите у цревима, а да то и не зна и на крају ће бити речи о различитим врстама печења.

У првом делу емисије "Моја борба“ о својој психолошкој борби говориће новинарка и водитељка РТС-а Јелена Ђорђевић Поповић и њена ћерка Ана Поповић. Оне ће открити како су се заједнички избориле за кризом која је настала када је Јеленин муж и Анин отац изненада умро. Брзо су кренуле на психотерапије, а сазнаћете како су због њих напредовале. Психолшкиња Бранислава Павловић прикључиће се разговору и из угла стручњака дати корисне савете.

У "Ординацији“ ће гошћа бити доц. др Нина Булајић, специјалисткиња медицинске микробиологије са ВМА-а. Својевремено су текстови на мрежама и на порталима плашили људе како већина популације има опасне паразите у цревима, а да то и не зна. Др Булајић ће разјаснити да ли је то тачно, какви су симптоми паразита у цревима, како препознати да је цревна флора нарушена, како је опоравити и још много тога корисног.

Причу о омиљеном јелу многих остављамо за крај, а сазнаћете "Све о…“ различитим врстама печења. Нутриционисткиња Јована Срејић Ферлуга ће открити које печење је најбољи избор, које више, а које мање утиче на холестерол, које пиће иде уз печење и тд.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво