Читај ми!

Гост Љубинка Кларић

Дан са Љубинком Кларић почео је на изложби фотографија Драгане Удовичић у Музеју примењене уметности у Београду где су овековечене сцене из бројних представа, а на неким фотографијама је популарна глумица у улози мушкарца у Нолијеровом "Мизантропу”

Гледаоци је знају из бројних ТВ серија, игра на сценама београдских позоришта, али најрадије говори о улози маме једног Константина.

У делу интервјуа који је снимљен у њеном стану, Љубинка је отворено говорила о животним одлукама, о пресељењу у Америку и повратку са бебом старом два месеца, о сестри и породици која јој је увек била подршка, о неподношљивој празнини после одласка мајке, о Костиној жељи да се пресели код оца у Америку, месецима у којима је само спавала и радила и великој срећи када је рекао да се враћа у Београд.

Дан је завршен на припремама за представу коју је те вечери гледао и њен син, док је у шминкерници духовито констатовала да ће критике чути по повратку кући док буде припремала ручак за наредни дан јер живи као и публика која је воли, као сав нормалан свет.

Аутор Тања Петернек Алексић

 

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се