Читај ми!

Све о питама и буреку

И ове недеље ће вас у РТС ординацији дочекати прича о једном од омиљених јела. Све дилеме о различитим врстама пита и бурека разјасниће нутриционисткиња на крају емисије, а на почетку ће причу о својој психолошкој борби поделити глумица Јелена Јовичић. Централна тема биће посвећена имунитету деце.

У првом делу емисије "Моја борба" биће речи о манипулацији и прелажењу граница. О томе како се изборила са тим проблемом искрено ће говорити глумица Јелена Јовичић, а од психолошкиње Мануеле Камиковски ћете сазнати како се та ситуација препознаје и спречава.

На "5 питања" о имунитету деце одговоре ће дати проф. др Борислав Каменов, педијатар и имунолог. Сазанћете како препознати да је детету ослабљен имунитет, која храна користи, да ли и када треба давати суплементе деци и које је идеално време да крену у вртић или јаслице.

"Све о…" питама и буреку разјасниће нутриционисткња Јелена Аврамов. Сазнаћете која је пита најбољи избор, шта треба избегавати, шта јести и пити уз бурек, али и друге корисне информације.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије