Све о роштиљу

Здрава мисија у РТС ординацији се наставља, а ове недеље нове три теме и корисне приче. На почетку ће глумица Јелена Гавриловић открити како је превазишла свој највећи стрес у животу, а психолошкиња Марија Петровић ће дати корисне савете о борби са тугом. Видећете како изгледа један неуролошки преглед, а на крају ће нутрициониста разјаснити све дилеме о роштиљу.

У првом делу емисије "Моја борба“ глумица Јелена Гавриловић ће открити како је превазишла свој највећи животни стрес. Све о томе како се превазилази туга разјасниће психолошкиња Марија Петровић.

У "Ординацији“ ћете видети како изгледа један неуролошки преглед и сазнаћете шта се њиме може открити. Све ће показати и објаснити др Иван Михаљев, неуролог и неурофизиолог.

Нова рубрика РТС ординације је "Све о…“. Ту ће из недеље у недељу нутриционисти разјашњавати дилеме у вези са омиљеним јелима у Србији. Ове недеље ће нутриционисткиња Марија Стајић објаснити све о роштиљу.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

 

 

 

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво