Гост Зоран Цвијановић, 2. део

Зоран Цвијановић, један од омиљених српских глумаца, у другом делу разговора говори о томе да ли се после 50 година рада, колико је прошло од филмског дебија, сећа свих улога, како му данас изгледа када види себе на екрану са почетка каријере, колико му је изглед помагао да се, како каже "шверцује" са генерацијом у којој су Никола Којо и Весна Тривалић.

Подсетићемо се инсертом из емисије пре 20 година како је редовно пливао на базенима на Бањици, говориће о пријатељству са ватерполистима, навијању за Партизан и томе зашто више не иде на рекреацију.

У позоришту "Бошко Буха" гледаоци ће имати прилику да виде и део из представе "Пигмалион" којом се Цвијановић званично опростио од сталног радног односа, јер је од наредног дана постао пензионер. Овај статус за познатог глумца не значи никакву промену на пословном пану јер је за наредни дан већ у раним јутарњим сатима имао заказано ново снимање.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се