Постизборна прерачунавања

Какве су недоуимце присутне шест недеља после парламентарних, покрајинских и локалних избора у неким градовима и општинама.

Нови сазив скупштине Србије требало би да се конституише до 12. фебруара, а градска скупштина Београда отприлике у исто време би требало да одржи седницу на којој ће бити потврђени мандати и на којој ће се тражити већина за конституисање градске власти.

Постизборни период обележили су протести дела опозиције и захтеви са њихово поништење и понављање које су надлежне институције којима се опозиција обраћала до сада одбиле.

Каква је политичка сцена Србије после избора, како би могла да изгледа следећа републичка влада и који су највећи послови пред њом, да ли ће овог пролећа поново бити расписани избори за градску скупштину Београда уз друге локалне изборе којима стиже законски рок за расписивање, како се тумаче резултати покрајинских избора, то су нека од питања о којима ће расправљати политички аналитичари Дејан Вук Станковић, Ђорђе Вукадиновић (Нова српска политичка мисао), Владимир Вулетић (Филозофски факултет Београд) и Бојан Клачар (ЦеСИД).

Уредник и водитељ је Зоран Станојевић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара