Читај ми!

Трансплантација органа

Последња емисија РТС ординације у 2023. години биће другачија од осталих. Борци за трасплантацију органа говориће какве су борбе прошли, како су победили изазове, сазнаћете и како изгледа чекати ораган 10 година и живети са стрепњом да ли ће он стићи на време. О свему томе говориће и пацијенти и лекари, а у другом делу емисије сазнаћете које намирнице праве непријатан задах, а која храна неутралише тај лош мирис.

У првом делу емисије "Моја борба“ тема ће бити трансплантација органа. Пацијенти који годинама чекају органе говориће раме уз раме са пацијентима који су орган добили на време. Њихова борба за живот и здравље траје, а лекари ће објаснити зашто је важно да донора органа у Србији буде више. О томе ће поред пацијената говорити и проф. др Ђорђе Ћулафић, гастрохепатолог из УКЦС, и др јелена Тадић, нефролог са ВМА.

У другом делу емисије "Храна као лек“ гошћа ће бити проф. др Верослава Станковић, специјалиста исхране здравих и болесних. Она ће разјаснити шта поред црног и белог лука прави непријатан мирис у устима, али и које намирнице могу неутралисати тај задах.

Аутор и водитеље је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

 

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво