Читај ми!

Гост Миленко Павлов

Глумац Миленко Павлов дочекао је Тању Петернек у Панчеву на месту где је сниман филм и серија "Балкан експерес", а затим је показао место где је Софија Лорен снимала серију "Мама Лучија", као и локацију на којој је Гага Николић снимао филм "Кад будем мртав и бео".

Говорећи о овим снимањима испричао је и анегдоте чији је био актер, присетио се како је на снимању Срећних људи добио шамар који памти, али и како су му власници кафана верујући да је њихов колега због улоге коју је играо нудили позајмицу, звали га да поздрави особље и саветовали да не сме да дозволи да га жена бије.

Разговор је настављен у његовој кући на плацу који је купио пре две деценије када је решио да се скући у Панчеву, присетио се почетака каријере, доласка у Позориште на Теразијама, преласка у Народно позориште, часова балета и певања, а дан је завршен на концерту где је изводио Бећарски кабаре уз много смеха и доброг расположења.

Аутор Тања Петернек Алексић

 

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се