Читај ми!

Александар Вучић, Балинт Пастор

Носиоци две листе, коалициони партнери у власти, о очекивањима од републичких и покрајинских избора.

Председник Србије Александар Вучић носилац је изборне листе Српске напредне странке, партије на чијем је челу био до маја ове године. Кога види на месту председника Владе Србије после избора 17. децембра? Да ли СНС наставља сарадњу са свим досадашњим коалиционим партнерима? Да ли је неко из досадашње опозиције прихватљив партнер? Шта каже на поруке навијача "Косово је Србија"? Како наставити европски пут земље, уз поштовање тзв. "црвених линија" да нема столице у УН нити формалног признања, говори председник Србије Александар Вучић.

Зашто Савез војвођанских Мађара нема дилему да ће СНС бити победник и ових избора и да ће поново бити заједно у власти? Да ли је подршка Виктора Орбана и Петера Сијарта СВМ-у истовремено и подршка Александру Вучићу? Зашто изградња пруге Београд-Будимпешта не прати добре политичке односе две престонице, говори в.д. председника СВМ-а Балинт Пастор.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара