Читај ми!

Мултипла склероза

У РТС ординацији настављамо са причама о очувању здравља и унапређењу свакодневних навика. Ове недеље очекују вас три теме - прва ће бити о мултипла склерози, а познати глумац ће открити како се његова мајка борила са овом болешћу. Прича у апотеци доноси савете о употреби суплемената који могу помоћи у борби са уринарним инфекцијама, а на крају ће бити речи о нези лица. Показаћемо вам третман лица пептидима.

У првом делу емисије "Моја борба" глумац Милош Тимотијевић ће говорити о томе како се његова мајка борила са мултипла склерозом, а неуролог др Оливера Тамаш разјаниће каква је то болест, који су почетни симптоми и како се данас може лечити.

У "Апотеци" ће магистар фармације Сашка Божић говорити о препаратима који могу помоћи у борби са уринарним инфекцијама. Сазнаћете коју храну тада треба избегавати, који аналгетик може да погорша тегобе, али и који суплементи олакшавају избацивање бактерије ешерихије коли из уринарног тракта.

У блоку "Корисно" биће речи о нези лица. Козметичарка Душанка Милинковић показаће како изгледа третман лица пептидима и објаснити да ли даје резултате сличне ботоксу иако нема убода иглама.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво