Читај ми!

Вук Јеремић, Зоран Вулетић

Какву политику на изборима нуди Народна странка а ко би искључиво Србију на Западу

Народна странка, напослетку самостално излази на изборе. Странка коју је пре пет година основао Вук Јеремић са десног центра као да је прешла на сасвим десни пол политичке сцене. Косово се испоставља као кључна тема и у овој кампањи али можда и у политичкој каријери Вука Јеремића. Какву он политику нуди пре свега према Косову али и према Републици Српској; какву би спољну политику водио, ко би му били најважнији савезници? С ким би после избора ишао у коалицију? И ако пређе изборни праг да ли ће за градоначелника Београда пре да подржи Александра Шапића или Владимира Обрадовића?

У другом делу емисије покушаћемо да сазнамо какву политику нуди Зоран Вулетић, као представник листе "Србија на Западу, да се струка пита“. Ко од јавних интелектуалаца подржава ову групацију, зашто се они залажу за прихватање француско немачког плана за Косово и зашто сматрају да би Србија требало да буде члан НАТО пакта?

 

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара