Читај ми!

5 мушких, уролошких симптома

Здраво недељно поподне у РТС ординацији доноси три нове корисне приче. У првом блоку биће речи о постковид синдрому, а како се изборио са овим проблемом откриће Жељко Васић. Уролог ће разјаснити који су то симптоми на које би мушкарци требало да реагују и на крају ћете сазнати када је кафа штетна за здравље, а када има позитиван утицај.

У првом делу емисије "Моја борба“ тема ће бити постковид синдром. Певач Жељко Васић ће открити како је схватио да има озбиљан облик овог синдрома, а неурокардиолог проф. др Бранислав Миловановић ће разјаснити како препознати симптоме, када се треба обратити лекару и која терапија помаже код ових стања.

У "Ординацији“ ћете сазнати на којих 5 мушких, уролошких симптома увек треба реаговати. Уролог проф. др Александар Милошевић ће упозорити које промене при мокрењу указују на проблем, да ли је опасно када се појави бол у уринарном тракту, како препознати карцином тестиса и много других корисних савета.

У блоку "Храна као лек“ разјаснићемо заблуде о кафи. Доктор физичке хемије проф. др Светлана Станишић ће рећи коме кафа смета и ко би требало да је избегава, да ли некада може имати позитиван утицај на здравље, колико кафе дневно сме да се користи, али и које кафе имају више, а којемање кофеина.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Андреа Лазић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво