Читај ми!

Колибри и једно финале

И дошао је тренутак у коме ће укрстити мисли, а удружити осмехе наши финалисти – тим Гусари и тим Филиповићи. У госте нам долази хор "Колибри". Ко ће освојити друго, а ко прво место у другој сезони "НТЦ квиза" сазнајте у суботу, 30. децембра у 11.56ч на Првом програму Телевизије Србије.

Дружимо се скоро три месеца, играмо се скоро три месеца, мислимо заједно, решавамо задатке и радујемо се. Радост неће изостати ни у последњој епизоди ове сезоне, јер и тим који буде изгубио заправо ће остварити велики успех – освојиће друго место ове године. А ко ће се уопште играти: тим Филиповићи из Основне школе "Филип Филиповић" из Београда и тим Гусари из Основне школе "Јован Цвијић" из Зрењанина.

Пљуштаће поени, пљуштаће решења, али не као хладна новембарска киша, већ као прави летњи пљусак у коме ћемо се радовати свакој капи, пардон, поену. Пљуштаће асоцијације, пљуштаће решења шифара, градиће се куле, а на крају ће читав догађај улепшати наши драги чланови хора "Колибри". Велико је задовољство угостити хор који ове године има свој велики јубилеј и велика је част да су део своје слављеничке године поделили и са нама, задајући такмичарима игру изненађења.

И на крају ће се окупити сви они који су иза камера смишљали питања и проверавали да ли игре протичу регуларно. То је наш др Ранко Рајовић и наш супервизорски тим.

Будите са нама и у финалу друге сезоне "НТЦ квиза". Премијера је у суботу, 30. децембра у 11.56ч на Првом програму Телевизије Србије. Репризу можете да погледате одмах сутрадан, 31. децембра у 8.30ч на Другом програму Телевизије Србије. Ако сте ипак у тим терминима на неком лепом месту са породицом, окупите их касније и потражите нашу нову НТЦ-авантуру на нашој платформи rtsplaneta.rs или youtube-каналу.

Уредница и сценаристкиња квиза је Јелена Попадић Сумић, аутор квиза др Ранко Рајовић, аутор питања Вук Рајовић, коме је, уз помоћ Марине Илић и Катарине Рајовић, додељена и супервизорска палица. Сценограф је Горан Јоскимовић, костимографкиња Тијана Будимлић, композитор Милан Станковић SevdahBABY, спикер Драган Вучелић, а највећи навијач и пријатељ наших такмичара је глумац водитељ – Миљан Прљета! Квиз је произведен у продукцији Tradegator ДОО.

Најлепше је учење – учење кроз игру!

НТЦ квиз

Autor:
РТС

„НТЦ квиз“ се емитује сваке суботе у 12:05ч на Првом програму Телевизије Србије. У питању је права мождана авантура, коју зачињава велика количина дечје радости. А радости је највише у игри и зато смо у помоћ позвали пријатеља деце и великог заговорника игре, творца НТЦ система учења, др Ранка Рајовића! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво