Читај ми!

Добричин прстен

Награда "Добричин прстен" Удружења драмских уметника Србије за животно дело уручена је Борису Исаковићу.

На Коларцу одржан концерт у оквиру фестивала БУНТ 11.0 са словеначким квинтетом и њујоршким пијанистом Пеђом Мужијевићем. Српска академија наука и уметности научним скупом обележила 100 година од рођења архитекте Ивана Антића. У Културном дневнику и о новој књизи Мухарема Баздуља састављеној од два кратка романа "Цијели дан киши у Загребу/Сарајевски гробови". Специјалним пројекцијама филма "Аргентина, 1985." обележава се значајан аргентински празник. У бечком Музеју Хортен отворена је поставка "We Love" која показује снагу уметности у суочавању са ратовима и трагедијама прошлог времена. О овогодишњем фестивалу "Мета свет", о камерним ансамблима и савременој музици говори виолиста Саша Мирковић, гост Културног дневника.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија… Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Драгана Пантић
Реализатор Марко Шотра
Монтажер Стеван Чворовић

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво