Читај ми!

Неуропатија

Здрава мисија у РТС ординацији се наставља, а занимљиви гости доносе корисне савете и поучне приче. На почетку ће о својој борби за потомство отворено говорити позната манекенка, у апотеци ћемо разрешити неодоумице о томе како се бира препарат против кашља и на крају ће бити речи о неуропатији, тачније осећају трњења, жарења, пробадања и сличним симптомима.

У првом делу емисије "Моја борба" гошћа ће бити манекенка Ивана Кораб која је прошла више вантелесних оплодњи док није добила бебу. Сада има два сина, а откриће какав је пут прешла током те борбе, шта јој је помогло и како је лакше поднела неуспеле покушаје.

У "Апотеци" ћемо разјаснити све дилеме у вези са препаратима против кашља. Од магистре фармације Николине Скорупан ћете сазнати који су природни начини за смиривање кашља, који су сирупи корисни против сувог, а који против продуктивног кашља када постоји шлајм.

"Ординација" ће бити посвећена неуропатијама. О овој великој групи симптома попут пецкања, трњења, жарења, пробадања говориће др Милош Обреновић, интерниста и физијатар. Сазнаћете како се неуропатија препознаје, којим се прегледима открива, али и који су узорци и начини лечења.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије