Читај ми!

Саша Радуловић и Александар Шешељ

На парламентарним изборима учествоваће 17 странака и коалицијa, тачније толико их је до данас прогласила Републичка изборна комисија. Кампања је донела и нека изненађења попут коалиције „Добро јутро Србијо", коју чине Социјалдемократска странка Бориса Тадића, Покрет Доста је било Саше Радуловића и Покрет „Отете бебе".

Саша Радуловић у емисији Oко говори о односима са Борисом Тадићем, зашто су одлучили да направе коалицију и шта та коалиција може да им донесе на изборима.

Српска радикална странка на парламентарне изборе излази самостално, али ће радикали на београдским изборима наступити у коалцији са Српском напредном странком.

Александар Шешељ у Оку говори зашто радикали са билборда поручују „Србија у БРИКС-у" и "Србија отаџбина, мајка Русија". Говори и о односима са својим оцем, али и оцем оснивачем радикала Војиславом Шешељем и о томе како виде односе са Српском напредном странком.

Аутори Аница Телесковић и Стеван Костић

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара